ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

Foam Shoe Sole Formula TPE

Waktos: 2022-04-02 Hit: 108

Nyarankeun rumus anu saé pikeun TPE tunggal.
Bahan utama nyaéta SEBS semi-hydrogenated. Dibandingkeun sareng SBS sareng SEBS hidrogenasi, éta ngagaduhan sipat napel anu saé, tiasa gampang diwarnaan, sareng tiasa kabentuk sacara integral.

1

5503 Lightweight Bottom Formula 0.5-0.7 Density:

5503: 80
3611/LG411: 20
Minyak: 50
Silika: 15
microspheres foamed: 2.5-3
AC: 0.5
Séng oksida: 2
Asam stearat: 1
Minyak silikon: 1