EN
sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Artikel Élmu Popular

Kumaha carana ngalakukeun TPE transparan? Henteu ngan ukur dina pilihan SEBS / SBS sareng minyak bodas, seueur bahan dina formula na mangaruhan transparansi.

Waktos: 2020-06-08 Hit: 2

Minyak: Upami anjeun nganggo minyak naphthenic, cobi pilih hidrogén, minyak bodas langkung saé tibatan mantega.

Resin: It is recommended to use PS or K glue instead of PP. It is very important to choose a resin with good transparency.

SBS: Try to choose high styrene content or other special transparent materials.