ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan ngalembereh TPR, tiasa pe? Naha pe tiasa ningkatkeun résistansi ozon TPR?

Waktos: 2020-06-01 Hit: 154

Jawaban: titik lebur low hartina PE bisa diusahakeun. Leuwih dianjurkeun pikeun milih SEBS beurat molekul tinggi. PE boga pangaruh saeutik kana anti sepuh