EN
sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Artikel Élmu Popular

Kumaha ningkatkeun kakuatan TPR ngalembereh, tiasa PE janten? Naha PE tiasa ningkatkeun résistansi ozon tina TPR?

Waktos: 2020-06-01 Hit: 1

Jawaban: Titik lebur anu handap hartosna yén PE tiasa dicobian. Langkung disarankeun milih SEBS beurat molekul tinggi. Pe boga pangaruh saeutik kana anti sepuh