ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

Kumaha ngagunakeun bahan TPE pikeun ngadamel produk anu transparan pisan

Waktos: 2021-10-27 Hit: 99

1) Poin kahiji nyaéta yén transparansi bahan éta sorangan henteu cekap saé. The TPE bahan compounding sistem substrat karét, minyak, résin aditif jeung aditif lianna bakal mangaruhan transparansi tina bahan TPE, sarta mangaruhan transparansi bahan sorangan, nu bakal mangaruhan produk saterusna.
2) Produksi ogé bakal boga dampak. Nalika ngamimitian, ngabersihan tong ogé hal anu paling penting. Kotoran dina mesin screw bakal mangaruhan transparansi produk TPE, komo bintik hideung jeung bintik bodas bakal muncul. plasticization goréng tina bahan ogé bakal ngakibatkeun produk jadi bodas tur impermeable.
3) TPE mangrupa bahan campuran. Suhu plasticization model béda ogé béda. Urang umumna nyarankeun yén konsumén Panggang bahan saméméh ngagunakeun eta. Bahan TPE umumna transparan Suhu plasticizing antara 130 ℃ sareng 230 ℃

1