ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

SINOPEC 4051 sareng Kuraray 4033 pikeun uji komparatif

Waktos: 2021-05-18 Hit: 149

Resep hiji
4051:0.5
10#: 0.5
Resep dua
4051:0.5
10#: 1.5
Resep tilu
4033:0.5
10#:0.5
Resep opat
4033:0.5
10#: 1.5

Ngaliwatan extruder screw test (mesin stretching): suhu operasi 140 150 160 160 160 160 150 150

1. Titénan tina penampilan Formula Hiji jeung Formula Tilu:
A. Beurat molekular 4051 nyaéta 10,000 dugi ka 20,000 langkung handap tina 4033, sareng kakuatanna henteu cekap pikeun 4033.
B. Beda karasa nyaeta 7-10A, jadi produk nu relatif lemes
C. Transparansi 4033 biru sareng transparan, saha waé anu nganggo éta terang yén transparansi 4051 nyaéta konéng.
D. rarasaan leungeun, halus-grained, garing, ampir sarua jeung 4033

2. Formula 2 jeung Formula 4
ABD diwanohkeun dina 1 béda dina tilu aspék, tapi transparansi ampir sarua jeung 4033, tapi teu biru jeung transparan, tapi bodas tur transparan.

3. Rumus 5
4051:1
602T: 0.1
10#:1.1

Produk dijieun ku ngagabungkeun 4051 jeung 602T: tékstur fine-grained, transparansi alus, warna yellowish, sarta karasa sarupa 4033. Hal pangpentingna nyaéta yén kakuatan geus nepi, nu ampir sarua jeung 4033.

Hasil tés Baling Petrokimia SEPS 4051 umumna cukup alus, sarta aranjeunna pantes hormat keur pasar!