ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

SSBR napel waterproof

Waktos: 2020-06-29 Hit: 190

Harti karét napel

Elém karét didamel tina karét sintétik atanapi karét alam salaku bahan dasarna. Ayeuna, sakitar 5% tina produksi karét global dianggo pikeun nyiapkeun napel karét. Adhesives karét umumna mibanda élastisitas alus teuing, lem dina suhu kamar sarta tekanan low, sarta boga kinerja lem alus teuing pikeun rupa-rupa bahan.

Aplikasi dasar tina napel karét

①Karét jeung karét beungkeutan; ②Karét beungkeutan kana logam, plastik, kulit, kai, jsb; ③Industri kayu: permukaan nempel panels dumasar kai jeung produk kai; ④Area aplikasi: pesawat, mobil, konstruksi, industri ringan, karét ngolah Produk, jsb.

napel roll waterproof

Mémbran waterproof polyolefin thermoplastic utamana dipaké pikeun roofing lapisan waterproof wangunan, sarta ogé dipaké pikeun waterproofing jero taneuh wangunan anu gampang deformed. Alatan kakuatan tinggi maranéhanana, beurat hampang, éfék hemat energi alus, waterproof alus sarta pangaruh anti kondensasi, jsb Kauntungannana, geus dipaké salaku mémbran waterproof tinggi-tungtung. Sanajan kitu, jenis ieu mémbran waterproof utamana diwangun ku karét sarta polyolefin, kalawan kristalinity tinggi, tegangan permukaan leutik, sarta kapasitas adsorption permukaan goréng. Ku alatan éta, hese ngabeungkeut na adhesives aya.

Nalika napel aya dipaké pikeun meungkeut mémbran waterproof polyolefin thermoplastic jeung semén, logam jeung bahan séjén, retakan jeung fenomena sejenna mindeng lumangsung, pangaruh waterproof ieu serius kapangaruhan, sarta kualitas proyék ieu serius kapangaruhan, hasilna jumlah badag. larangan dina tipe ieu mémbran waterproof. A thermoplastic polyolefin waterproof napel mémbran diwangun ku handap persen beurat bahan baku:

Babandingan bahan baku

sanyawa karét neoprene 5-25%

SBR adun 5-25%

C5 résin minyak bumi 1-15%

C9 résin minyak bumi 10-20%

Résin fénolik terpén 5-35%

Toluén 15-30%

Étil asetat 10-35%

120 # minyak pangleyur 10-30%


Baling Petrokimia SSBR 2605

Produk karét SSBR anu dikembangkeun sacara mandiri ku Baling Petrochemical parantos ngahasilkeun produksi skala ageung, utamina kalebet SSBR 2605, 2601 sareng merek sanés. Saatos pamakéan sarta verifikasi pabrik bahan sapatu, éta geus loba muji dina aplikasi tina bahan sapatu.