ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS(Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer)JH 7411


gambaran

SBS JH-7411 sarua jeung LCY 3411. Ieu bisa dipaké dina aspal ngaropéa tur dampal sapatu.

aplikasi

   

SIFAT KIMIA
kelasJH-7411
hal parabot hiasan di luarBodas atawa lampu-warna, tanpa pangotor mékanis jeung runtah minyak
Matéri volatil ≤%0.7
Lebu ≤%0.2
300% modulus  Mpa≥
kakuatan Tensile Mpa≥16
Elongation dina putus ≥%600
deformasi permanén ≤%78
Teu karasa, Shore A≥
Laju aliran ngalembereh g / 10 mnt
Aplikasi utamaTapak sapatu napel


panalungtikan