ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) LG 501S


gambaran

SBS LG501 mangrupakeun kopolimer blok styrene-butadiena kalayan 30% eusi styrene, struktur linier. Ieu non-minyak diperpanjang Ieu bisa dipaké dina aspal ngaropéa, waterproof.

aplikasi

napel

modifikasi aspal

Compounding

SIFAT KIMIA
kelasLG 501S
Kandungan Styrene30-32
Matéri volatil ≤0.6
Indéks konéng ≤6
dénsitas0.93-0.95
teu karasa 71-81
Viskositas Solusi Toluén12-14
Aplikasi utamaAspal ngaropéa waterproof           Tpe sanyawa napel


panalungtikan