ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) LG 411S


gambaran

SBS LG501 mangrupakeun kopolimer blok styrene-butadiena kalayan 30% eusi styrene, struktur radial. Ieu non-minyak diperpanjang Ieu bisa dipaké dina aspal ngaropéa, waterproof, napel, sanyawa TPE.

aplikasi

napel

modifikasi aspal

Compounding

   

SIFAT KIMIA
kelasLG 411S
Kandungan Styrene30-32
Matéri volatil ≤0.6
Indéks konéng ≤6
dénsitas0.93-0.95
teu karasa 82-92
Viskositas Solusi Toluén26-29.6
Aplikasi utamaAspal ngaropéa waterproof           Tpe sanyawa napel


panalungtikan