ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) T161B


gambaran

SBS T161B mangrupakeun kopolimer blok styrene-butadiena kalayan 30% eusi styrene, struktur radial. Ieu bisa dipaké dina aspal ngaropéa, waterproof.

aplikasi

aspal ngaropéa, waterproof

SIFAT KIMIA
kelasT161B
Kandungan Styrene%29-33
Minyak diperpanjangPhr
kakuatan Tensile Mpa≥22 ±
Elongation dina putus Min733 ±
Matéri volatil ≤%(Wt)1
Teuas, Shore A82
Aplikasi utamaAspal ngaropéa waterproof 


panalungtikan