ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS(Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer)YH-791E(1301E)


gambaran

SBS YH-791E mangrupakeun kopolimer blok styrene-butadiena kalayan 30% eusi styrene. Cai mibanda kaunggulan élastisitas karét sarta pangabisa prosés palastik. Loba dipaké dina modifikasi plastik, elém jeung modifikasi aspal

aplikasi

napel

modifikasi aspal

Compounding

SIFAT KIMIA
kelasYH-791E
Struktur Polimérliniér
Kandungan S/B%30/70
Kakuatan Tensile Mpa≥13
Teu karasa, Shore A≥65
Ngalembereh Laju Aliran, g / 10 mnt, 200 ℃, 5kg0.5-5
25 ℃, 25% Toluene Solusi Viskositas mpa.s1800-3800
Aplikasi utamaPangleyur napel Modificaiton Plastik modifikasi aspal


panalungtikan