ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS(Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer)YH-792E(1401E)


gambaran

SBS YH-792E mangrupakeun elastomer termoplastik non-minyak-ngalegaan. Éta polimér styrene-butadiena-styrene kalayan struktur molekul linier sareng beurat molekul sedeng. Eusi styrene tina SBS YH-792E nyaéta 40%. Ieu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa jenis elém, utamana panas-ngalembereh tekanan-sénsitip, tekanan-sénsitip, sarta napel basis pangleyur. Cai mibanda ciri adhesion kuat, non-karacunan, sarta euweuh polusi lingkungan.

aplikasi

napel

modifikasi aspal

Compounding

sealant


   

   


SIFAT KIMIA
kelasYH-792E
Struktur Polimérliniér
Kandungan S/B%40/60
Kakuatan Tensile Mpa≥6
Teu karasa, Shore A≥63
Ngalembereh Laju Aliran, g / 10 mnt, 200 ℃, 5kg0.5-5
25 ℃, 25% Toluene Solusi Viskositas mpa.s3500-5500
Aplikasi utamaPangleyur napel Hot ngalembereh tekanan napel sénsitip


panalungtikan