ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer

SBS(Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer)YH-815E(4412E)


gambaran

SBS YH-188E mangrupakeun kopolimer blok styrene-butadiena kalawan 40% eusi styrene, struktur radial. Ieu mangrupikeun jinis minyak anu dipanjangan kalayan beurat molekul anu luhur. Hal ieu dipaké dina dampal sapatu.

aplikasi

Sapatu

SIFAT KIMIA
kelasYH-815E
Struktur PolimérRadial
Kandungan S/B%40/60
Kakuatan Tensile Mpa≥17
Teu karasa, Shore A≥83
Ngalembereh Laju Aliran, g / 10 mnt, 200 ℃, 5kg0.1
25 ℃, 25% Toluene Solusi Viskositas mpa.s
Aplikasi utamaSapatu sapatu


panalungtikan