ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Étiléna Butilena Styrene Blok Kopolimer

SEBS (Styrene Ethylene Butylene Styrene Block Copolymer) YH-561T


gambaran

SEBS YH-561T mangrupakeun kelas husus dimekarkeun pikeun produk elastomer-teu karasa low. Éta campuran SEBS YH-503 sareng YH-602 dina proporsi anu tangtu. Fitur anu luar biasa nyaéta gaduh modulus elastis anu langkung luhur dina tingkat keusikan minyak anu luhur, sareng pamulihan elastisna langkung saé tibatan sasmita sanés. Dina tingkat keusikan minyak anu sami, permukaan produk anu diproduksi ku SEBS YH-561T langkung garing, henteu caket, luhur karasa. Ieu utamana dipaké pikeun Toys lemes, cadar geter-damping

aplikasi

Toys lemes, cadar geter-damping

SIFAT KIMIA
kelasYH-561T
Struktur Polimérdicampur
Kandungan S/B%33/67
300% Kakuatan Tensile Mpa≥6.5
Ensile Kakuatan Mpa26.5
Perpanjangan%490
Set Permanén%20
Teuas Shore A80
Toluene Solution Viskositas dina 25 ℃ jeung 25%,mpa.s1200
Aplikasi utamaNapel palapis palastik aspal modifikasi Cable / Kawat Compoundng Sealants


panalungtikan