ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Étiléna Propilén Styrene Blok Kopolimer

SEPS (Hydrogenated Styrene-Isoprene Blok Kopolimer) W8555


gambaran

ZL-M7401 mangrupikeun polimér styrene-isoprena hidrogénasi linier kalayan eusi stirena 37wt%, nyaéta bubuk bodas. M7401 bisa dipaké pikeun thickening of serat optik némpelkeun keusikan jeung kosmétik, sarta bisa ogé dipaké salaku modifier rheological di coatings, elém, aspal jeung widang lianna.

aplikasi

kaulinan
Produk erotika sawawa
Kawat & Kabel
Bahan Palapis

SIFAT KIMIA
kelasW8555
Struktur Polimérliniér
Rasio IP/SM,%68/32
Gravitasi spésifik, g/cc0.91
Matéri volatil, wt%0.2
Kandungan Ash, wt%0.15
Viskositas Solusi Toluén, mPa·s5700 (10wt%)
Hradness, Shore A70
Aplikasi utamaToy,Adult erotica products,Wire&Cable,Coating Material,

panalungtikan