ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Étiléna Propilén Styrene Blok Kopolimer

SEPS(Styrene Ethylene Propylene Styrene Block Copolymer)YH-4051


gambaran

SEPS dibentuk ku hidrogénasi selektif styrene jeung isoprene copolymer. Dibandingkeun jeung SEBS, SEPS elastomer boga speed nyerep minyak gancang, viskositas permukaan low sanggeus nyerep minyak, karasa tinggi jeung kakuatan tensile, deformasi permanén leutik di putus, sarta adhesion alus mun sagala rupa bahan polar sarta non-polar.

SEBS YH-4051 bisa dipaké dina produk médis, Toys karét lemes, grilles jandela, granulation TPE, halogén bébas seuneu retardant bahan palapis sambungan kabel.

aplikasi

bahan palapis kabel

produk médis

Kantong bungkusan dahareun

SIFAT KIMIA
kelasYH-4051
Styrene wt%30
Derajat hidrogénasi≥98
Teuas Shore A76
Kakuatan Tensile Mpa≥32
Viskositas Solusi Toluén dina 25 ℃, mpa.s400(15%,wt)
Aplikasi utamabahan palapis kabel
produk médis
Kantong bungkusan dahareun


panalungtikan