ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Isoprene Styrene Blok Kopolimer

SIS (Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer) YH-1105


gambaran

Éta linier, kopolimér triblock SIS murni kalayan beurat molekul sedeng, eusi stirena rendah, kopolimer modulus rendah. Éta gaduh adhesion anu luar biasa sareng dirancang pikeun dianggo dina pita napel, labél sareng daérah modifikasi plastik.

aplikasi

etiket

Pamilihan

Compounding

Modifikasi palastik

Modifikasi aspal

SIFAT KIMIA
kelasYH-1105
Struktur Polimérliniér
Volatilitas,%  0.7
Kandungan Styrene%15
eusi diblock SI%<1
Viskositas solusi, mPa.s≤2500
Laju Aliran Lebur,g/10 mnt2-14
kakuatan Tensile, Mpa ≥7
Elongation dina putus,% ≥1000
Aplikasi utamaNapel, pita  labél modifikasi palastik


panalungtikan