ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Isoprene Styrene Blok Kopolimer

SIS (Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer) YH-1106


gambaran

Ieu mangrupakeun campuran tina hiji liner triblock copolymer na diblock copolymer SIS / SI. Cai mibanda beurat molekul sedeng jeung eusi diblock low, kalawan kamampuhan prosés ngalembereh alus. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pita napel, labél.

aplikasi

etiket

Pamilihan

Compounding

Modifikasi palastik

Modifikasi aspal

   

SIFAT KIMIA
kelasYH-1106
Struktur Polimérliniér
Volatilitas,%  0.7
Kandungan Styrene%15
eusi diblock SI%16.7
Viskositas solusi, mPa.s≤2000
Laju Aliran Lebur,g/10 mnt7-17
kakuatan Tensile, Mpa ≥8
Elongation dina putus,% ≥800
Aplikasi utamanapel    labél pita


panalungtikan