ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Styrene Isoprene Styrene Blok Kopolimer

SIS (Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer) YH-1126


gambaran

Ieu mangrupakeun campuran tina hiji liner triblock copolymer na diblock copolymer SIS / SI. Cai mibanda beurat molekul sedeng jeung eusi diblock tinggi, kalawan processability lebur alus. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pita napel, labél.

aplikasi

etiket

Pamilihan

Compounding

Modifikasi palastik

Modifikasi aspal

   

SIFAT KIMIA
kelasYH-1126
Struktur Polimérliniér
Volatilitas,%  0.7
Kandungan Styrene%16
eusi diblock SI%50
Viskositas solusi, mPa.s≤-
Laju Aliran Lebur,g/10 mnt7-17
kakuatan Tensile, Mpa ≥4
Elongation dina putus,% ≥-
Aplikasi utamanapel   kaset   etiket


panalungtikan